In het artikel Trade management heb ik bij wijze van voorbeeld een aankooporder ingegeven voor Weatherford International. Dit om mijn aankooptechniek te verduidelijken en uit te leggen hoe een stop limiet order werkt.

In dit artikel kan je lezen hoe het gaat met deze trade op dag 6.

7 februari 2022

Het is vandaag maandag 7 februari 2022.

Dit is de grafiek op het einde van de beursdag van vrijdag 4 februari 2022.

Het Weatherford aandeel sloot afgelopen vrijdag +3.71% hoger onder toenemend volume. Bovendien was het gedrag relatief sterker dan de S&P 500. Dat is constructief gedrag.

We noteren nu een open winst van +5.04% op deze trade.

Het ziet er niet slecht uit hoewel de follow through ook niet indrukwekkend is. Dat heeft natuurlijk nog steeds te maken met het huidige beurssentiment.

Het aandeel bereikte gisteren een hoogste koers van $32.73 wat maar liefst +7.73% hoger was dan de dag ervoor. Die koers kon echter niet aangehouden worden en het aandeel verloor ongeveer -4% daarvan tegen het einde van de beursdag.

Er moet duidelijk gevochten worden voor elke vooruitgang.

Afwachten wat deze week zal brengen.

Dag 7

Lees in dit artikel hoe het verder gaat op dag 7.

Categorieën: Beleggen voor beginners

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share