In het artikel Trade management heb ik bij wijze van voorbeeld een aankooporder ingegeven voor Weatherford International. Dit om mijn aankooptechniek te verduidelijken en uit te leggen hoe een stop limiet order werkt.

In dit artikel kan je lezen hoe het gaat met deze trade op dag 15.

18 februari 2022

Het is vandaag vrijdag 18 februari 2022.

Dit is de grafiek op het einde van de beursdag van donderdag 17 februari 2022.

Met een S&P 500 die gisteren 2.12% naar beneden duikelde, hield Weatherford erg goed stand. Het aandeel sloot uiteindelijk slechts 0.20% lager dan gisteren.

Zoals verwacht was er na de earnings release van gisteren best veel volatiliteit in het eerste uur na opening van de beurs. Het aandeel dook bijna onmiddellijk 4.6% lager.

Het herstel dat gerealiseerd werd tijdens de rest van de beursdag en dat ondanks een bloedrode S&P 500 is een goed teken.

Dag 16

Lees in dit artikel hoe het verder gaat op dag 16.

Categorieën: Beleggen voor beginners

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share