Ook deze week wordt afgesloten met slechts een paar aandelen op mijn watchlist.

Deze selectie van aandelen wordt elke dag automatisch samengesteld door middel van mijn zelf geprogrammeerde stock screener.

Volg mijn gratis trading cursus om te leren traden met deze aandelen.

Maandag 21 februari is het President’s Day in Amerika en dan is de beurs gesloten.

First Western Financial

MV Oil Trust

Peapack Gladstone Financial

Dollar Tree

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share