Hoewel er vandaag wat meer aandelen opduiken op mijn watchlist, kan ik eigenlijk geen enkel aandeel vinden dat mij echt interesseert.

Toen ik pas begon met traden vond ik elke dag wel tientallen aandelen die er allemaal even geweldig uitzagen om aan te kopen. Ik heb ondertussen geleerd om te wachten en enkel geïnteresseerd te zijn in de allerbeste kansen. En dat dan ook nog eens enkel in goede marktomstandigheden die mijn strategie gunstig gezind zijn.

Ik blijf voorlopig 100% in cash.

Hieronder toch twee grafieken die het bekijken waard zijn.

Intercorp Financial Services

IFS verscheen eind januari al een paar keer op mijn watchlist.

Vandaag breekt het aandeel eindelijk uit.

Dollar Tree

Categorieën: Mijn watchlist

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share