Er staan vandaag opnieuw maar een handvol aandelen op mijn watchlist. Dit is mijn dagelijkse lijst van goedkope aandelen met potentie die door mijn computerprogramma automatisch samengesteld wordt. Hieronder vind je twee van dergelijke aandelen die sterkhouders zijn in deze erg zwakke markt.

Intra-Cellular Therapies

Star Bulk Carriers

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share