Het beurssentiment blijft negatief en mijn zelf geprogrammeerde stock screener vindt ook vandaag maar een paar aandelen voor mijn watchlist.

Dat wil echter niet zeggen dat er geen aandelen zijn die stijgen. Een aantal aandelen die de afgelopen weken op mijn watchlist verschenen, doen het best goed of uitstekend zelfs. De bedoeling van deze watchlist is natuurlijk niet om sterk stijgende aandelen te tonen. Dat zou gemakkelijk zijn. De bedoeling is om aandelen te vinden net voordat ze beginnen te stijgen.

Independence Contract Drilling

Callon Petroleum

Pretium Resources

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share