Met ook vandaag slechts 8 aandelen op mijn watchlist valt er nog steeds weinig te beleven.

Ik blijf zelf voorlopig aan de zijlijn bij gebrek aan interessante aandelen in deze twijfelachtige marktomstandigheden. Hieronder toch één grafiek. Ik ben wel benieuwd wat het aandeel iRhythm Technologies in de nabije toekomst zal gaan doen.

iRhythm Technologies

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share