Ook deze week wordt afgesloten met slechts een paar aandelen op mijn watchlist.

Hieronder zie je een tweetal grafieken.

Zim Integrated Shipping Services is een klassieke breakout waar mijn computerprogramma vooral op zoek naar gaat.

Everspin Technologies is eerder een uitzondering omdat het een pullback betreft.

Afwachten of het gewenste trading pattern zich de komende dagen en weken verder gunstig zal ontwikkelen. Zal de zogenaamde line of least resistance duidelijk zichtbaar worden?

Zim Integrated Shipping Services

Everspin Technologies

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share