De beurs gaat al vier dagen opnieuw omhoog maar toch vindt mijn stock screening programma vandaag maar 6 aandelen voor mijn watchlist.

Ik verwacht dat de beurs een stap terug zal zetten de komende dagen. Het is dan ook niet makkelijk om vandaag een aandeel te vinden dat mijn interesse kan wekken.

De grafiek van Capital Product Partners ziet er nog redelijk mooi uit.

Capital Product Partners

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share