Het blijft een markt waar het niet makkelijk is om vooruitgang in te boeken.

Vandaag voeg ik slechts één aandeel toe aan mijn watchlist.

Dat wil zeggen dat ik dit aandeel de komende 15 trading dagen elke dag bekijk en evalueer of ik een “low risk, high reward” aankoopmoment kan vinden.

Ik probeer extreem kieskeurig te zijn welke aandelen op mijn watchlist gaan. Het heeft weinig zin om elke dag met een watchlist te werken van honderden aandelen.

Doordat ik deze aandelen gedurende 15 trading dagen volg, krijg ik een goede indruk hoe makkelijk of hoe moeilijk het is om geld te verdienen in deze markt. Als ik vaker spijt begin te hebben dat ik een aandeel niet gekocht heb, wordt het tijd om mee te doen. Zolang ik vaker opgelucht ben dat ik aandelen niet gekocht heb, wil dat zeggen dat het momenteel nog niet ideaal is om voluit te gaan en dat het misschien zelfs beter is om nog in cash te blijven.

Smart Sand

Ik ben benieuwd wat Smart Sand zal doen de komende dagen en weken. Er vormt zich een pivot point maar het aandeel is nog niet uitgebroken.

Categorieën: Mijn watchlist

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share