Er staan vandaag opnieuw maar een handvol aandelen op mijn watchlist.

Dit is mijn dagelijkse lijst van goedkope aandelen met potentie die door mijn computerprogramma automatisch samengesteld wordt.

Hieronder vind je vier van dergelijke aandelen die sterkhouders zijn in deze erg zwakke markt. Alle vier werden ze reeds eerder vermeld op mijn watchlist in de afgelopen dagen of weken.

Tip – Onderaan dit artikel vind je tags of links naar de betreffende aandelen zoals $DAC, $WFRD, $MVO en $IFS. Als je daar op klikt, vind je alle artikels op deze website waarin dit aandeel reeds vermeld werd.

Een mogelijke aankoop

De huidige marktomstandigheden zitten nog niet mee maar als ik toch iets zou willen proberen, zou ik een aankoop van Weatherford of MV Oil Trust wel overwegen. Er komt nog redelijk wat bij kijken om zo’n aandeel te kopen. Er bestaan verschillende aankooptechnieken. Lees meer hierover in Hoe koop je aandelen.

Danaos

Weatherford

MV Oil Trust

Intercorp Financial Services

Categorieën: Mijn watchlist

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share