Mijn computerprogramma toont vandaag maar 1 aandeel op mijn watchlist.

Nog maar eens eentje uit de energiesector.

De voorbije maand zijn heel wat aandelen uit de energiesector op mijn watchlist verschenen. Ondanks de scherpe daling van de beurzen wereldwijd blijken deze goed stand te houden of zijn ondertussen al opnieuw aan het stijgen.

Datzelfde gedrag zie je op onderstaande grafiek.

PDC Energy

Je kan op de grafiek klikken om de meest recente update te bekijken op Yahoo Finance.

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share