Vandaag staan er 2 aandelen op mijn watchlist in een nog steeds erg volatiele markt. Die volatiliteit kan nog wel even aanhouden.

Mijn watchlist wordt dagelijks automatisch samengesteld door middel van een zelf geschreven computerprogramma. De bedoeling van dit programma is dat ik makkelijk en snel aandelen kan vinden nét voordat ze aan een snelle stijging beginnen.

Bijna +9% op één dag

Vandaag staat Intercorp Financial Services opnieuw op mijn watchlist, alsook het aandeel Aptinyx dat reeds op mijn watchlist van gisteren vermeld werd. Aptinyx steeg op één dag al met +8.97% nadat het gisteren opdook op mijn watchlist. DIt is het type snelheid waar mijn programma voortdurend naar op zoek gaat.

Centennial Resource Development dat eveneens gisteren op mijn watchlist stond steeg sindsdien op één dag zelfs +9.16%

Ik toon hieronder ook de grafieken van Goud en Energie. Mark Minervini gaf op Twitter aan dat hij 10% van zijn kapitaal geïnvesteerd heeft hierin.

Beide doen het goed in een zwakke markt.

Intercorp Financial Services

Aptinyx

Centennial Resource Development

Goud

Energie

Categorieën: Mijn watchlist

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share