Het is lang geleden dat ik zo weinig positieve signalen zag verschijnen.

Al mijn marktindicatoren zijn rood.

Mijn watchlist is opnieuw leeg vandaag. Geen enkel aandeel voldoet aan de noodzakelijke criteria om geselecteerd te worden.

Het enige instrument dat opduikt is de ProShares UltraPro Short QQQ. Dit is een inverse ETF die drie keer sneller stijgt dan dat de NASDAQ 100 beursindex stijgt. Met andere woorden, als de NASDAQ 100 beursindex 10% daalt, zal deze inverse ETF ongeveer 30% stijgen.

Een dergelijke inverse ETF kan een interessante manier zijn om winst te maken in een dalende markt of om je portfolio te hedgen.

ProShares UltraPro Short QQQ

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share