Het valt op dat er nog altijd weinig aandelen echt aantrekkelijk uitzien.

Dit is nog altijd niet hoe het hoort te gaan.

Ik wacht nog steeds op de dag dat er een paar dagen na elkaar wel 10 of meer aandelen op mijn watchlist verschijnen die ik allemaal zou willen kopen en ik het moeilijk vind om er één of twee uit te kiezen omdat ze er allemaal zo geweldig uitzien.

Ik ben geneigd om aan de zijlijn te blijven zolang ik dat gevoel niet heb.

Oxbridge Re Holdings

Oxbridge breekt uit na een mooi volatility contraction pattern. Zie ook de vermelding van Oxbridge op mijn watchlist van 18 maart.

Hudson Highland Group

Ook een sterke breakout van Hudson Highland Group na de vermelding op mijn watchlist van 21 maart. Dit aandeel steeg gisteren meer dan +11% onder veel hoger volume.

DLH Holdings

Capricor Therapeutics

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share