Vandaag is het de eerste keer sinds het begin van de beurscorrectie dat er opvallend meer interessante aandelen opduiken op mijn watchlist. Dat is een goed teken en hopelijk kan dit zich de komende dagen en weken doorzetten.

Hieronder een selectie van twee aandelen.

Triumph Group

Intercorp Financial Services

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share