Ook vandaag staat er slechts één aandeel op mijn watchlist.

In het huidige, negatief gestemde beurssentiment zou ik dit aandeel persoonlijk zeker niet kopen vandaag. Cash is king zei Mark Minervini gisteren nog!

Ik ben op dit ogenblik ook zelf 100% in cash en daar ben ik heel tevreden mee.

Ranger Energy Services

Je kan op de grafiek klikken om de meest recente update te bekijken op Yahoo Finance.

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share