Het kan snel gaan. Plotseling verschijnen een tiental mooie aandelen op mijn watchlist. Dit is een goed teken en heeft een voorspellende waarde voor de algemene beursindexen.

Liefst blijft dit aantal aandelen op mijn watchlist nu van dag tot dag groeien.

Enerplus

Targa Resources

Crescent Point Energy

Matador Resources

Centennial Resource Development

iRadimed

Daseke

Pretium Resources

Silverbow


Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share