De beurs beleefde gisteren een mooie dag waarbij heel wat aandelen de hoogte in gingen. Mijn computerprogramma vindt vandaag 7 aandelen.

Hieronder een selectie van een viertal aandelen waarvan Oasis Petroleum en PDC Energy enkele dagen of weken geleden ook al verschenen op mijn watchlist.

TIP – Je kan onderaan deze pagina klikken op tags zoals $OAS en $PDCE om alle artikels van deze website te zien waarin deze aandelen vermeld worden.

Oasis Petroleum

Boise Cascade

Virios Therapeutics

PDC Energy

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share