Vandaag staan er maar 3 aandelen op mijn watchlist. Dit is uitzonderlijk weinig en dat past binnen het negatieve beurssentiment dat ik eerder deze week beschreef.

Heel wat traders van groeiaandelen kiezen momenteel om naar cash te gaan en te wachten aan de zijlijn op betere tijden. Dit is niet het moment om voluit te gaan op de beurs.

Hieronder toch één in het oog springend aandeel op mijn watchlist.

Je kan op de grafiek klikken om de meest recente update te bekijken op Yahoo Finance.

Danaos

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share