Er beweegt iets. Vandaag zijn er toch wat meer aandelen op mijn watchlist verschenen. Dit valt samen met een stijging van de belangrijkste beursindexen van de afgelopen dagen. Ik ben benieuwd of dit de komende dagen zal doorzetten en een einde zal kunnen maken aan het negatieve beurssentiment van de voorbije maanden.

Hieronder vind je een selectie van vijf grafieken.

ALJ Regional Holdings

Sierra Oncology

Het is een beetje te laat om dit aandeel vandaag nog te kopen maar dit kan misschien wel nog de komende dagen als een pullback gevormd wordt.

Kezar Life Sciences

Kezar Life Sciences stond gisteren al op mijn watchlist. Ik herhaal het vandaag nog eens omdat deze grafiek er toch wel erg aantrekkelijk blijft uitzien. In het ideale geval komt er de komende dagen nog een laatste volatility contraction om daarna echt uit te breken.

Oxbridge Re Holdings

Oxbridge Re Holdings is nog niet uitgebroken maar is een mooi voorbeeld van een volatility contraction pattern (VCP) waarover ik het heb in mijn gratis trading cursus.

Kan je het VCP terugvinden op deze grafiek?

iRhythm Technologies

iRhythm Technologies moet nog verder consolideren en een volatility contraction pattern vormen. Het ziet er echter wel interessant uit om dit aandeel de komende dagen en weken in de gaten te houden.


Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share