Mijn stock screener vindt vandaag geen enkel aandeel voor mijn watchlist.

Ik zie nog altijd geen reden om nu al uit mijn 100% cash positie te komen. Met een S&P 500 die gisteren 2.12% naar beneden duikelde, is deze beurscorrectie nog niet ten einde.

Enkel van Intrepid Potash ben ik een beetje benieuwd wat dit aandeel de komende dagen zal doen. Tegen de stroom inzwemmen is echter voor de meeste aandelen onhaalbaar.

Intrepid Potash

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share