Mijn computerprogramma vindt vandaag 14 aandelen voor mijn wachtlist.

Ik heb vanmorgen alweer heel wat grafieken bekeken en heb de indruk toch enige follow through en momentum te zien verschijnen.

Dat lijkt een positieve evolutie na de beurscorrectie van afgelopen maand.

Schlumberger

Limelight Networks

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share