Ik zit vandaag uitzonderlijk niet aan mijn computer om mijn dagelijkse watchlist te bekijken en op te volgen hoe individuele aandelen bewegen.

Eigenlijk zou dit als trader nooit mogen gebeuren.

Zelfs als ik niet van plan ben te kopen, geven die dagelijkse bewegingen namelijk inzicht in de sterkte of zwakte van de markt. Net nu in deze zwakke markt van de afgelopen weken is het belangrijk om open te staan voor nieuwe opportuniteiten.

Dat is ook de reden dat ik elke dag zowiezo honderden grafieken bekijken, zelfs als er maar een handvol aandelen opduiken op mijn watchlist.

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share