Vandaag staan er maar 13 aandelen op mijn watchlist in een nog steeds erg zwakke markt.

Deze watchlist wordt dagelijks automatisch gegenereerd door middel van een zelf geschreven computerprogramma. Dit programma zorgt ervoor dat ik makkelijk aandelen kan vinden nét voordat ze aan een snelle stijging beginnen.

Dit zijn vandaag enkele in het oog springende aandelen op mijn watchlist.

Je kan op elke grafiek klikken om de meest recente update te bekijken op Yahoo Finance.

CVR Partners

CVR Partners met symbool UAN duikt opnieuw op nadat het ook eergisteren reeds op mijn watchlist stond. Het blijft sterk presteren sinds het ook al op 3 januari en ook op 4 januari 2022 op mijn watchlist gesignaleerd werd.

Ik zou persoonlijk dit aandeel nu niet meer kopen omdat het reeds “extended” is, dat wil zeggen dat het al te snel gestegen is om nog van een “low-risk entry” te kunnen spreken. Ik neem deze grafiek hier echter op om te illustreren wat de bedoeling is van mijn watchlist. Ik zoek aandelen die bijna onmiddellijk na aankoop aan een sterke stijging beginnen.

Dit aandeel noteert nu al +10% hoger dan eergisteren en is zo een mooi voorbeeld van het “gewenste gedrag” van een aandeel kort na aankoop.

Ranger Oil Corporation

Er valt vandaag weinig spannends te beleven op mijn watchlist. Ranger Oil Corporation is het enige aandeel dat nog min of meer de moeite waard is om te tonen.

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share