Ondanks het feit dat mijn zelf geprogrammeerde stock screener vandaag slechts een handvol aandelen kan vinden voor mijn watchlist zijn het er wel een paar mooie.

Hieronder zie je de grafieken van de drie aandelen die ik uitgekozen heb.

Century Aluminium

Sensus Healthcare

Titan

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share