Vandaag staan er 13 aandelen op mijn watchlist in een nog steeds erg onzekere markt. De beurscorrectie is nog niet voorbij en die volatiliteit kan nog wel even aanhouden. Mijn watchlist wordt dagelijks samengesteld door middel van een zelf geschreven computerprogramma. Zo kan ik makkelijk aandelen vinden nét voordat ze aan een snelle stijging beginnen.

Ik heb vandaag één aandeel uitgekozen om hier te tonen.

CF Industries Holdings

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share