Dit is de eerste keer sinds begin januari dat er beduidend meer interessante aandelen opduiken op mijn watchlist. Het is ook de eerste keer sinds toen dat ik heel wat van de aandelen die de afgelopen maanden op mijn watchlist stonden nu overtuigend zie hoger koersen en uitbreken naar nieuwe 52-week highs.

Het wordt uitkijken naar een bodem van de algemene beursindexen als individuele aandelen aan de kar gaan trekken. Nu afwachten of er de volgende dagen en weken bevestiging komt.

Ik was in cash sinds begin januari maar ik heb vandaag een aantal testposities geopend.

iRhythm Technologies

USX-US Steel Group

Freeport-McMoRan

Fluor

Xponential Fitness

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share