Ondanks het barslechte beurssentiment zijn er toch een aantal aandelen die stand houden.

Ik heb 7 aandelen uitgekozen die de laatste maanden sterker presteerden dan de markt. Ik voeg deze toe aan mijn watchlist. Dat wil zeggen dat ik deze de komende 15 dagen elke dag bekijk en op zoek ga naar een low risk, high reward aankooptrigger.

Titan

Timken Steel

Energy Transfer

EnLink Midstream

Rada Electronic Industries

Quad Graphics

AdvanSix


Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share