Mijn zelf geprogrammeerde stock screener vindt vandaag geen aandelen voor mijn watchlist. De belangrijkste beursindexen voor Amerikaanse aandelen kenden gisteren namelijk opnieuw een erg zwakke dag. Die negatieve druk stuurde veel aandelen lager.

Hieronder toch twee grafieken om vandaag eens te bekijken.

TIP – Eergisteren kende de Amerikaanse beurs nog een erg sterke dag. Velen dachten misschien dat het ergste achter de rug was en dat het hoog tijd was om opnieuw in te stappen en niet achter te blijven. Dat is een gevaarlijk spel is opnieuw gebleken.

In mijn artikel Wanneer aandelen kopen vind je wat meer uitleg waar ik op wacht alvorens opnieuw in te stappen en opnieuw aandelen te gaan kopen.

HighPeak Energy

HighPeak Energy stond gisteren op mijn watchlist en is één van de uitzonderingen die met een stijging van +6.20% wist te weerstaan aan de negatieve druk van de markt en toch een mooie follow through wist te realiseren.

Borr Drilling

Borr Drilling is nog niet klaar voor mijn watchlist. Ik heb deze grafiek echter een paar keer zien verschijnen de laatste weken en ben een beetje benieuwd geraakt hoe dit verder zal gaan.

Categorieën: Mijn watchlist

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share