De belangrijkste beursindexen voor Amerikaanse aandelen presteerden erg sterk gisteren. Dat vertaalt zich vandaag ook in een pak meer aandelen op mijn watchlist.

Ik heb er vandaag vijf uitgekozen waarvan je hieronder de grafieken ziet. HighPeak Energy verscheen ook vorige maand reeds op mijn watchlist.

Herc Holdings

WillScot Corporation

LightPath Technologies

HighPeak Energy

Tata Motors


Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share