Mijn computerprogramma vindt vandaag 6 aandelen voor mijn watchlist.

De bedoeling en tegelijkertijd ook de kunst is om aandelen te vinden net vóórdat ze aan een sterke stijging beginnen. Dit is wat mij betreft één van de grootste uitdagingen als je wil leren traden. Ik ben ondertussen redelijk tevreden van mijn zelf geschreven programma maar ik blijf voortdurend zoeken naar manieren om mijn selectie nog te verbeteren.

Het heeft ook geen zin om elke dag meer dan 100 aandelen op te duikelen uit de meer dan 6000 beschikbare aandelen. Dan moet je niet alleen erg veel grafieken bekijken maar dat zorgt ook voor keuzestress. Te veel keuze zorgt ervoor dat je niet meer kan kiezen en niet kan beslissen. Je wilt liefst zo weinig mogelijk koopkansen vinden maar wel degene die je portfolio snel kunnen laten groeien.

Heb jij ideeën of suggesties om bepaalde selectiecriteria toe te voegen aan mijn programma? Laat het gerust weten via een reactie onderaan deze pagina.

Targa Resources

Zeta Global Holdings

Whiting Petroleum

Whiting Petroleum stond eerder op mijn watchlist van 5 januari 2022.

MV Oil Trust

MV Oil Trust stond eerder op mijn watchlist van 28 januari 2022.

Categorieën: Mijn watchlist

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share