Wanneer aandelen kopen

Ik blijf als swing trader liever aan de zijlijn in een zwakke markt en wil vooral meedoen als het goed gaat en zogezegd alles omhoog gaat. Op dit ogenblik zitten we net in een beurscorrectie. Wanneer is het opnieuw tijd om in te stappen? Hoe zorg je ervoor dat je “the window of opportunity” niet aan je voorbij laat gaan?

Wat is trade management

In het artikel Hoe koop je aandelen heb ik bij wijze van voorbeeld een order ingegeven voor de aankoop van Weatherford International. Dit om mijn huidige aankooptechniek te verduidelijken en uit te leggen hoe een stop limiet order werkt. Trade management start van zodra het aankooporder ingegeven is. In dit artikel volg ik het Weatherford aankooporder van dag tot dag.

Hoe koop je aandelen

Aankooptechniek is belangrijk als je een aandeel wil kopen als trader. In dit artikel beschrijf ik mijn techniek aan de hand van een concreet voorbeeld. Het aandeel Weatherford International verscheen vandaag als een mogelijke aankoopkans op mijn watchlist. Hoe koop ik dit aandeel? Gebruik ik een marktorder of een limiet order? Waar plaats ik de stop loss?