Mark Minervini wint voor de tweede keer in zijn trading carrière het United States Investing Championship. Hij deed mee aan USIC 2021 met één miljoen dollar eigen geld. Hij realiseerde daarop een indrukwekkende winst van maar liefst +334.8%.

Op één jaar tijd veranderde hij 1 miljoen USD dus in bijna 4,4 miljoen USD.

Een welverdiende proficiat Mark!

Inspirerend en hoopgevend

Mark Minervini is een voorbeeld en een bron van inspiratie voor tienduizenden traders wereldwijd. Hij won eerder het US Investing Championship in 1997. Met zijn nieuwe overwinning in 2021 bewijst hij dat zijn trading strategie de test der tijd met succes heeft doorstaan en nog steeds tot de verbeelding sprekende resultaten op kan leveren.

Dot-com bubble

Mark Minervini werd wel eens verweten dat hij zijn overwinning in 1997 te danken had aan puur geluk en de duizelingwekkende winsten die toen eigenlijk quasi iedereen kon maken op de beurs dankzij de dot-com bubble.

Deze keer wint hij erg indrukwekkend in een absoluut niet zo makkelijk jaar dat 2021 was voor traders van groeiaandelen.

Ik heb er zelf voor gekozen om mijn trading strategie niet zelf uit te vinden maar ik gebruik net als vele andere growth stock traders de trading strategie van Mark Minervini. Ook voor mij is zijn nieuwe overwinning erg inspirerend.

De eindstand van USIC 2021

Lees ook het artikel op Yahoo Finance

STOCK TRADER WINS U.S. INVESTING CHAMPIONSHIP A SECOND TIME

Winning the $1,000,000+ stock division with a +334.8% annual return was Mark Minervini. Contest coordinator Norm Zada called Minervini’s performance “record shattering“. Mark Minervini also finished first in the 1997 U.S. Investing Championship with a 155% annual return.

Wil jij ook deelnemen

Inschrijven voor USIC 2022 kan op de website van het US Investing Championship.

Categorieën: Trading strategie

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share