Als docent informatica en freelance ICT Trainer geef ik tal van technische ICT opleidingen aan ICT medewerkers en aan software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ben jij ook geïnteresseerd in een ICT opleiding voor je bedrijf? Contacteer me.

ICT opleiding op maat

Ik vind het belangrijk om elk van mijn ICT opleidingen op voorhand goed af te stemmen met mijn klanten. Ik bereid elke ICT opleiding voor in functie van het doel van de opleiding en rekening houdend met de achtergrond van de aanwezige deelnemers. Elk van mijn ICT opleidingen is dan ook anders en uniek afgestemd op maat van de deelnemers.

Omscholen

Ik geef vaak opleidingstrajecten van langere duur aan mensen die omscholen of pas leren programmeren. Vooral dan is een goede afstemming op maat heel belangrijk. Contacteer me als je een voorstel wenst voor een opleidingstraject op maat van jouw bedrijf.

Web developer opleidingen

Als je wil leren programmeren voor het Internet kan je best eerst HTML leren en een HTML cursus kan je daarbij snel op weg helpen. Een cursus HTML geeft je een goede start om vervolgens ook CSS en JavaScript te leren. Ook een cursus webdesign is interessant na je HTML opleiding.

CSS leren gaat hand in hand met je HTML cursus of je opleiding webdesign. HTML, CSS en JavaScript zijn immers de basiscomponenten van elke web applicatie. Leren programmeren start met deze drie technologieën.

JavaScript leren is noodzakelijk. Bijna elke Java of C# ontwikkelaar programmeert ook in JavaScript. Nochtans volgde bijna niemand een JavaScript cursus of een echte JavaScript opleiding. Een cursus JavaScript is eigenlijk onontbeerlijk alsook ideaal om te leren programmeren.

Front end developer opleidingen

Angular

TypeScript

React

Vue.js

Node.js opleidingen

Node.js

Node Package Manager

Electron

Java developer opleidingen

Java

Java Enterprise

Spring Framework

Spring Boot

Build management opleidingen

Maven

Gradle

Versiebeheer opleidingen

Git

Object oriented analysis & design

Object Oriented Design Patterns

UML

Devops opleidingen

Docker

Kubernetes

Testing opleidingen

Geautomatiseerd testen met JUnit en Mockito

Test Driven Development

Cyber security opleiding

Informatiebeveiliging is vandaag belangrijker dan ooit. Een cyber security opleiding speciaal voor programmeurs en software architecten is dan ook geen overbodige luxe. Bescherm je organisatie met veilige software en loop geen onnodige cyber security risico’s.

Leer veilig programmeren met de cyber security opleiding voor software ontwikkelaars. Secure coding for developers is noodzakelijk om je degelijk te beschermen tegen hackers en cyber aanvallen. Elke software ontwikkelaar zou zich bewust moeten zijn van de belangrijkste cyber security risico’s en weten hoe je veilige software kan schrijven.