Sinds kort is er blijkbaar een DEGIRO wachtlijst om klant te kunnen worden bij DEGIRO. Nieuwe klanten die zich online registreren komen op een DEGIRO wachtlijst terecht alvorens je registratie als klant voltooid kan worden. Pas na een tijdje wordt je registratie als nieuwe klant verwerkt en krijg je toegang tot het online trading platform van DEGIRO.

DEGIRO wachtlijst

Ik ben zelf al een aantal jaar een tevreden klant van DEGIRO.

Sinds de uitbraak van het coronavirus en de beurscrash 2020 zie ik volgende melding bij het inloggen op het DEGIRO trading platform. Er zijn blijkbaar al een aantal maanden langere wachttijden als je als klant van DEGIRO telefonische ondersteuning nodig hebt.

DEGIRO wachtlijst

Beperktere telefonische ondersteuning

Bij het inloggen op het DEGIRO trading platform wordt al een paar maanden dezelfde boodschap getoond aan bestaande klanten.

Let op: vanwege maatregelen omtrent COVID-19 hebben wij een beperktere telefonische ondersteuning. Hierdoor kunnen helaas langere telefonische wachttijden ontstaan. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om ons Helpcenter te raadplegen indien u een vraag heeft. Onze excuses voor het ongemak.

DEGIRO klantenservice

Ik contacteer de klantenservice van DEGIRO meestal per email. Normaal gezien krijg ik steeds redelijk snel een antwoord.

Ik heb de laatste maanden geen ondersteuning nodig gehad van de DEGIRO klantenservice. Ik heb sinds de uitbraak van het coronavirus namelijk geen email hoeven te sturen naar de DEGIRO klantenservice. Ik kan dan ook niet getuigen uit persoonlijke ervaring of de service van DEGIRO aan bestaande klanten per email nu trager verloopt dan gewoonlijk.

Heb jij wel ervaring met de DEGIRO klantenservice sinds de uitbraak van het coronavirus? Laat dan gerust je reactie onderaan dit artikel. Zo kan je ook andere lezers van dit artikel verder helpen en meer informatie geven.

Stormloop aan nieuwe klanten

Door het coronavirus kelderden de beurzen wereldwijd tussen eind februari en eind maart 2020. We kunnen zelfs gerust spreken van een heuse beurscrash. De toonaangevende Amerikaanse S&P 500 beursindex daalde ongeveer 30% op minder dan een maand tijd.

Door de kelderende beurzen is er onder andere bij DEGIRO een stormloop ontstaan op gratis beleggingsrekeningen. Nieuwe beleggers ruiken hun kans en willen mee profiteren van de huidige dip op de beurs. Mensen gaan naarstig op zoek naar goedkope aandelen. Er wordt daarbij gehoopt op een snel herstel van de beurs en zeker ook een spoedig vaccin of geneesmiddel voor het coronavirus.

Wachtlijst DEGIRO

Het grote aantal klant aanvragen heeft blijkbaar niet alleen gevolgen voor de klantenservice voor bestaande klanten maar nu ook voor nieuwe klanten die alsnog een beleggingsrekening willen openen bij DEGIRO.

Tijdelijke wachtlijst DEGIRO

DEGIRO heeft een tijdelijke wachtlijst ingevoerd om het aantal registraties van nieuwe klanten aan te kunnen. Ze zeggen dit ook te doen om de goede service naar bestaande klanten te kunnen garanderen en waarborgen.

Op de website van DEGIRO is het volgende te lezen.

Meer dan 30.000 wachtenden

Bij broker DEGIRO wachten naar verluid nu nog ongeveer 30.000 mensen op het openen van een beleggingsrekening. Bij DEGIRO hoopt men dat deze DEGIRO wachtlijst binnen een zestal weken zal zijn weggewerkt en ook alle nieuwe klanten kunnen starten op het online trading platform van DEGIRO.

DEGIRO alternatief

Uiteraard zijn mensen druk op zoek naar een DEGIRO alternatief omdat ze de huidige kansen op de beurs niet aan zich voorbij willen laten gaan.

Ik voeg hierbij de links toe naar enkele andere populaire brokers en DEGIRO alternatieven waar ik zelf wel geen ervaring mee heb.

Technische problemen DEGIRO

Ik ben zelf dagelijks actief op het online trading platform van DEGIRO. Ik kan gelukkig melden dat ik zelf geen technische problemen of downtime ondervonden heb van het online trading platform van DEGIRO naar aanleiding van het coronavirus en de daaruit volgende stormloop aan nieuwe registraties en klanten bij DEGIRO.

Technisch lijkt er dus geen probleem geweest te zijn met de toegenomen activiteit op het handelsplatform en op de servers van DEGIRO.

Categorieën: Beleggen voor beginners

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share