Cash is nog steeds king. De beurzen blijven namelijk ook deze week slecht presteren en er is weinig of geen steun van individuele aandelen.

Ik zou kunnen zeggen dat de oorlog in Oekraïne weegt op het beurssentiment maar ik hou me weinig of niet bezig met fundamentele redenen voor het al dan niet stijgen of dalen van de beurs. Dat is niet mijn trading stijl en ook niet mijn specialiteit.

Ik beperk me liever tot wat de grafieken weten te vertellen.

S&P 500

NASDAQ Composite

Russell 2000 Small Caps

Russell 2000 Growth Stocks

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share