Ik zie geen verbetering sinds vorige week.

De belangrijkste beursindexen blijven in een neerwaartse trend. Verder zie ik ook het aantal individuele aandelen dat dagelijks verschijnt op mijn watchlist niet toenemen.

Ik heb ondertussen al meer dan twee maanden geen aandelen gekocht en het ziet er naar uit dat dit ook deze week zo zal blijven.

S&P 500

NASDAQ Composite

Russell 2000 Small Caps

Russell 2000 Growth Stocks

Categorieën: Mijn watchlist

Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Tweet
Share