Rudy D'hauwe

Als freelance ICT Trainer sta ik bijna dagelijks voor de klas. Ik geef tal van ICT opleidingen aan ICT medewerkers en software ontwikkelaars van grote en middelgrote bedrijven. Ik hou ervan om mensen naar een hoger niveau te tillen en uit te dagen met interessante oefeningen, projecten en doordenkertjes. Zo is elke ICT opleiding anders en uniek want telkens aangepast op maat van de aanwezige deelnemers.

Was jij aanwezig in één van mijn ICT opleidingen? Schrijf dan alsjeblieft een beoordeling. Je persoonlijke feedback kan mij helpen om mijn ICT opleidingen verder te verbeteren.


Duidelijk en praktisch toepasbaar

5,0 rating
februari 10, 2020

Duidelijk en aangevuld met praktische voorbeelden!

Ann

Zeer goede uitleg over object oriëntatie

5,0 rating
februari 10, 2020

Het tempo mag voor mij iets hoger maar alles wordt dan ook zeer goed uitgelegd. De cursus wordt op een rustige, gestructureerde manier gegeven.

Jeroen

Concepts of object orientation

5,0 rating
februari 10, 2020

The trainer went through the course at a steady pace, making sure to repeat the most important aspects of the material multiple times to ensure the whole class could follow. The UML exercise was given both in an individual manner, and then again with the entire course group to more deeply explain parts where individual course members may have stumbled.

Roel

JavaScript is krachtiger dan ik dacht

5,0 rating
december 20, 2019

De lessen zijn interessant en de bijhorende oefeningen en opdrachten zijn nuttig om alles zelf te kunnen inoefenen. De leerkracht legt alles goed uit en heeft veel geduld.

Josephine Bouhman

Response from Denk Als Een Trader

Dankjewel voor je beoordeling. Rudy D’hauwe

Leren programmeren in JavaScript

5,0 rating
december 20, 2019

Ik vond deze cursus heel interessant en leerzaam. Tof dat er zoveel geoefend kon worden. Ik wist niet dat er zoveel te leren was over JavaScript. Bedankt hiervoor 🙂

Mathis Van den Berghe

Response from Denk Als Een Trader

JavaScript is inderdaad heel rijk en absoluut niet zo evident of voor de hand liggend als men vaak denkt. Proficiat met je project en je JavaScript oefeningen, mooi gedaan. Rudy D’hauwe

Geweldig!

5,0 rating
december 20, 2019

Super interessante ICT opleiding. Ik heb veel bijgeleerd over Angular en TypeScript. Eigenlijk zou iedereen die aan web ontwikkeling doet eerst een JavaScript cursus moeten volgen.

Mark De Groote

Response from Denk Als Een Trader

Dankjewel voor je feedback Mark, leuk dat te horen. Rudy D’hauwe

La matière est très bien expliquée

5,0 rating
februari 13, 2019

La matière est très bien expliquée. Les exercices permettent de mettre en oeuvre les concepts théoriques qui viennent d’être expliqués. On part de la base, ce qui permet de suivre même pour des personnes n’ayant presque pas utilisé Node.js auparavant comme moi.

Aurélie Massart

Excellent introduction to Node.js

5,0 rating
februari 13, 2019

If you don’t have any prior experience with Node.js, this course gives an excellent general vision about developing web applications with Node.js. Thanks a lot!

Jesus Perez Franco

Le formateur est un expert en Java EE

5,0 rating
januari 21, 2019

Le formateur est un expert en la matière et c’était très gai et productif d’interagir avec lui! C’était la première fois que je venais suivre des cours chez Rudy et je suis très satisfait! Je reviendrai avec plaisir. Le cours en Java EE est vaste et 5 jours, c’est trop court. Peut-être le scinder en plusieurs thèmes, quitte à revenir plusieurs fois. De cette façon, on sait choisir les matières et les approfondir.

Gabriele Vizzini

The teacher is very helpful

5,0 rating
december 26, 2018

The teacher is very helpful, Rudy takes the time to explain everything and the explanations were very clear. The provided material (pdf, projects, and programs) was very useful. I now know a lot more about Spring Framework.

François Marherbe

The teacher knows his stuff extremely well

5,0 rating
december 25, 2018

The material is really well crafted. The teacher knows his stuff extremely well and is really interesting. The teacher is also trilingual (FR – EN – NL). Good job!

Anthony Mathon

Uitstekende kennismaking met Spring Framework

5,0 rating
december 24, 2018

Er zit een goede structuur in de cursus, de oefeningen en theorie zijn helder. De leraar was competent in zijn kennis van de materie en de overbrenging ervan.

Wim De Troyer

Spring Framework

5,0 rating
december 19, 2018

C’était très instructif et le cours m’a permis de faire de gros progrès dans la compréhension du Framework Spring! Les exercices sont variés et permettent à terme de bien progresser.

Ahmed Chihi

Building Enterprise Applications with Java EE

5,0 rating
juli 6, 2018

Rudy nam voldoende de tijd om alles uit te leggen en kent de leerstof zeer goed. De hele Java EE komt volledig aan bod en de cursus is goed opgebouwd. Bij bijkomende vragen heeft hij ook de extra moeite gedaan om dingen ’s avonds nog na te kijken. Bedankt Rudy!

Tom Cleymans

Schrijf jouw beoordeling

Was jij aanwezig in één van mijn ICT opleidingen? Schrijf dan hieronder alsjeblieft je beoordeling. Ik apprecieer je feedback ten zeerste.

Volg een ICT opleiding

Ben jij geïnteresseerd in een ICT opleiding voor je bedrijf? Contacteer me.